معجزه روغن آرگان :‌ روش استفاده و خواص روغن آرگان

روغن آرگان یک روغن قیمتی و باارزش است و کاربردهای زیبایی دارد. معجزه روغن آرگان و روش استفاده از آرگان و خواص و فواید روغن آرگان را در ادامه بخوانید.

بخوانید: خواص آرگان برای پوست | خواص آرگان برای ناخن | خواص آرگان برای مو

بله درست است تمام این اطاعات در مورد روغن آرگان حقیقت دارد. اما آیا می‌دانید روغن آرگان یکی از مواد تشکیل دهنده‌ای است که در اکثر محصولات ممکن است مشاهده کنید. در مورد این روغن باارزش شاید مقاله‌های زیادی خوانده باشید و تعریفش را از زبان دیگران شنیده‌اید. اما آیا واقعا این روغن چه کارهایی می‌تواند انجام دهد. در این مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر با این روغن مفید آشنا شوید.

معجزه روغن آرگان

می‌دانید که روغن‌ها هیچ  کدام با یکدیگر برابر نیستند. درست است که در چرب بودن وجه مشترکی دارند اما مطمئنا بین روغن کانولا و روغن موتور تفاوت‌های بسیاری است. در مورد روغن‌های صورت چطور؟ همانطور که معلوم است، هر روغن صورت فرمولاسیون، وزن و میزان جذب متفاوتی دارد و برخی از آنها برای انواع پوست‌های خاص مناسب هستند. روغن کرچک و روغن دانه انگور چربی مازاد پوست که موجب آکنه و جوش می‌شوند را کاهش می‌دهند و برخی دیگر مانند روغن نارگیل و روغن آواکادو به عنوان مرطوب کننده قوی عمل می‌کنند و مناسب پوست‌های خشک هستند.

معجزه روغن آرگان :‌ خواص روغن آرگان

روغن آرگان در این میان در یک طیف متعادل قرار دارد نه زیاد سنگین و نه خیلی سبک است. از همین رو برای استفاده انواع پوست‌ها مناسب است. این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا، ویتامین E و اسیدهای لینولئیک است که همه این مواد موجب مرطوب نگه داشتن و نرمی و حتی کاهش آکنه پوستی می‌شوند. این روغن یکی از معجزه‌های طبیعت است که به نوعی غذای فوق العاده برای پوست به حساب می‌آید.

روغن آرگان برای درمان جوش صورت

بله درست است. این روغن علاوه بر خاصیت‌های زیبایی کارهای درمانی زیادی از دستش برمی‌آید. جوش ممکن از عوامل مختلفی به وجود بیاید. برخی افراد به طور طبیعی پوست چربی دارند و همین موجب ایجاد جوش روی پوست صورت می‌شود. از طرفی هم ممکن است پوست چربی نداشته باشند و ممکن است بخاطر خشکی، آسیب دیدگی و التهاب ناشی از محصولات مختلف آکنه پوست باشند که گاهی اوقات موجب تولید بیش از حد چربی می‌شود و منافذ را مسدود کرده وباعث تحریک جوش‌ها می‌شوند. روغن آرگان در چنین مواقعی به داد شما می‌رسد و می‌تواند پوستتان را به حالت اول برگرداند.

ویتامین E آرگان

نه تنها ویتامین E موجود در روغن آرگان به عنوان یک ضدالتهاب برای قرمزی و التهاب پوست عمل می‌کند بلکه موجب تعادل چربی پوست می‌شود و نمی‌گذارد پوست چربی زیادی را تولید کند. در نتیجه جوش‌ها کمتر می‌شود. به علاوه آنتی اکسیدان‌های موجود در این روغن مفید به درمان اگزما و زخم‌ها کم سطح کمک بسیاری می‌کند.

روغن آرگان موجب باز شدن منافذ می‌شود

اگر پوست حساسی داشته باشید تقریبا هرچیزی ممکن است موجب مسدود شدن منافذ آن شود. اما برخلاف برخی روغن‌های خاص مانند روغن نارگیل یا روغن زیتون که به کومدوژنیک یا روغن‌های جوش زا معروف هستند، روغن آرگان چنین عملکردی ندارد و خطر کمتری دارد. در حقیقت روغن آرگان در مقایسه با دیگر روغن‌هایی که گفته شد از نظر جوش زا بودن صفر است. این روغن امروزه در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به کار برده می‌شود و به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

گفتنی است در مورد کومدوژنیک باید بگوییم که کومدون ها انواع خاصی از برجستگی های سطح پوست هستند که در نتیجه مسدود شدن منافذ پوست ایجاد شده و این برجستگی ها به آکنه تبدیل خواهند شد .\ بسیاری از افراد تمام مدت با استفاده از صابون ها ، اسکراب ها و شوینده ها سعی در از بین بردن سلول های مرده سطح پوست دارند و توجه نمی کنند گاه استفاده از همین محصولات موجب بدتر شدن آکنه ها می شود .

استفاده از روغن آرگان به شدت آسان است

از برخی لحاظ گفته می‌شود که روغن‌ها مرطوب کننده نیستند. در واقع روغن‌ها، مسدود کننده هستند. شاید کلمه مناسبی نباشد اما بدین معنی است که آنها همانند یک مانع عمل می‌کنند و رطوبت را حفظ کرده و از تبخیر آن به بیرون پوست جلوگیری می‌کنند. مانند این می‌ماند که ظرف یا دری را روی غذا گذاشته‌اید که آن را گرم نگه دارد. بنابراین بهتر است روغن‌ها یا روی پوست مرطوب یا روی مرطوب کننده‌ زده شوند.

روش استفاده از آرگان

از آنجایی که روغن آرگان سبک وزن است، خیلی سریع جذب پوست می‌شود و موجب نرمی و درخشش پوستتان می‌شود. می‌توانید روغن آرگان را در شب قبل از خواب بعد از اینکه صورتتان را شستید روی پوست بزنید تا از مزایای آن بهره ببرید. این روغن به دلیل اینکه از هسته خام گرفته می‌شود مزه تلخی دارد و قابل خوراکی نیست و به همین دلیل در تقویت و درمان پوست و مو از آن استفاده می‌شود. برای اینکه این روغن خالص قابل خوردن شود، باید دانه های آن را قبل از روغن گیری تفت دهید. به همین علت روغن خوراکی آرگان خالص رنگ تیره تری به خود می‌گیرد .

سلامت مو و پوست با روغن آرگان

موها و پوست انسان‌ها برای سلامت به آنتی اکسیدان و توکوفرول‌های قوی نیاز دارند.

این مواد معدنی ضروری پوست و مو در روغن خالص آرگان وجود دارد.

اسکوالن، فنول‌ها کاروتن و فنولیک اسید، که در آرگان دیده می‌شود برای مصارف آرایشی استفاده می‌شوند.

روغن آرگان ۳۶٫۸ % از اسیدهای چرب لینولنیک و ۴۲٫۸% از اسیدهای چرب اولئیک تشکیل می‌شود.

این مواد برای حفظ رطوبت و ویژگی ترمیم کنندگی پوست بسیار موثر است.

روغن آرگان برای کلاژن پوست

همچنین روغن آرگان برای محافظت از کلاژن پوست موادی به نام Squalane  را در خود دارد که باعث می‌شود پوست نرم‌ تری داشته باشید. در روغن آرگان خالص ترکیبات فنلی وجود دارد که وظیفه محافظت از پوست در مقابل رادیکال های آزادی که باعث تیره شدن و خشک شدن و چین و چروک پوست می‌شوند را برعهده دارد. روغن آرگان به دلیل داشتن ویتامین E به بازسازی و ساختن سلوهای مرده پوستی کمک شایانی می کند. به همین علت می توان گفت این روغن در جوان سازی، ترمیم پوست و همچنین سلامت موها بسیار موثر است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *