درمان خانگی سرگیجه | چه زمانی سرگیجه خطرناک است؟

درمان خانگی سرگیجه

درمان خانگی سرگیجه و درمان سرگیجه وضعیتی به صورت خانگی و درمان های طبیعی سرگیجه در منزل و خانه را در ادامه این مطلب بخوانید.

سرگیجه می‌تواند توانایی فرد را برای انجام فعالیت‌های روزمره محدود کند. هرچند داروهایی برای درمان سرگیجه وجود دارند، اما استفاده از آنها همیشه ضرورت ندارد به خصوص اگر درمان‌های خانگی بتوانند مشکل را به خوبی رفع کنند.

بخوانید: پیشگیری و درمان میگرن برای زنان + ۶ توصیه کاربردی

در این نوشتار با برخی درمان‌های خانگی سرگیجه آشنا خواهیم شد. در صورتی که از مشکل سرگیجه رنج می‌برید با ما در این نوشتار همراه باشید.

درمان‌ خانگی سرگیجه

۱. روغن‌های معطر

انواع روغن‌های معطر گزینه‌های طبیعی و مقرون به صرفه‌ای برای مدیریت علائم سرگیجه، از جمله حالت تهوع و سردرد هستند.

برخی از این روغن‌ها برای مدیریت سرگیجه عبارتند از روغن نعناع فلفلی، زنجبیل، اسطوخودوس و لیمو.  برای استفاده از این روغن‌ها جهت درمان سرگیجه می‌توانید آن‌ها را در دستگاه بخور بریزید تا در فضا پخش شوند و عطرشان را استنشاق کنید.

۲. طب فشاری

طب فشاری مفاهیم مشابه طب سوزنی را برای درمان بیماری‌ها دارد، اما بدون سوزن است. هدف از طب فشاری، ارتقای سلامتی و آرامش است. این روش درمانی می‌تواند با اعمال فشار روی نقطه‌های مشخصی در سراسر بدن به تسکین سرگیجه کمک کند. یکی از متدهای رایج طب فشاری، اعمال فشار در نقطه‌ p6 است که در دو تاندون میان ساعد داخلی و مچ واقع شده‌است.

۳. سرکه سیب و عسل

اعتقاد بر این است که هم سرکه سیب و هم عسل می‌توانند جریان خون را به مغز بهبود بدهند. عسل و سرکه سیب را به نسبت دو به یک با هم مخلوط کنید. مصرف این ترکیب می‌تواند به پیشگیری از علائم سرگیجه و حتی درمان آن کمک کند.

۴. هیدراته نگه داشتن بدن

دهیدراته شدن یا کم شدن آب بدن می‌تواند سبب بروز سرگیجه شود. حتی کم‌آبی خفیف هم می‌تواند این اختلال را تحریک کند. بنابراین نوشیدن آب کافی و هیدراته نگه داشتن بدن می‌تواند سرگیجه را کاهش بدهد.

درمان خانگی سرگیجه

۵. بادام

بادام منبع غنی ویتامین‌های A، B و E است. خوردن یک مشت بادام به طور روزانه می‌تواند به درمان علائم سرگیجه کمک کند. این‌که بادام چطور به درمان سرگیجه کمک می‌کند، هنوز ناشناخته است اما این احتمال وجود دارد که ویتامین‌های موجود در آن با دلایل ایجادکننده سرگیجه مبارزه می‌کنند.

۶. چای زنجبیل

مطالعات صورت گرفته ثابت کرده‌اند که ریشه زنجبیل می‌تواند سرگیجه را درمان کند. برای استفاده از ریشه زنجبیل جهت درمان سرگیجه مقداری از آن را در آب جوش به مدت ۵ دقیقه دم بگذارید. افزودن کمی عسل می‌تواند طعم دمنوش را بهبود بدهد. نوشیدن چای زنجبیل دو بار در روز می‌تواند به درمان سرگیجه، حالت تهوع و دیگر علائم سرگیجه کمک کند.

۷.  گیاه دارویی کهندار

گیاه کهندار یک داروی چینی است که برای درمان سرگیجه از قدیم‌الایام استفاده می‌شده‌است. این گیاه دارویی با مدیریت جریان خون به مغز تاثیر خود را می‌گذارد و سرگیجه و مشکل تعادل را برطرف می‌کند.

یک مطالعه نشان داده‌است که گیاه دارویی کهندار به اندازه‌ داروی بتاهیستین که معمولا برای درمان سرگیجه تجویز می‌شود، موثر است.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

هر کسی که به طور مداوم سرگیجه را تجربه می‌کند باید به پزشک مراجعه کند. برای غالب آدم‌ها سرگیجه معمولا ناشی از مشکل وخیمی نیست اما بهتر است علت ریشه‌ای بروز آن را شناسایی کنید.

منبع: medicalnewstoday

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *