رپرتاژآگهی-پکیج به خاطر عدم ذخیره مقدار زیادی آب مقرون به صرفه است. این پکیج همان موقع آب داغ ایجاد می کند تا منتظر نشوید.
اما مشکل اینجاست که از آنجاییکه آب در لحظه داغ می شود نمی تواند به یک باره مقدار زیادی آب را داغ کند. در نتیجه در یک خانه نمی توان همزمان شیر دو تا سه حمام را باز کرد. بنابراین میزان استفاده از آن به ظرفیت گرمایشی بستگی دارد.
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید میتونید در قدم اول میتوانید قیمت سرویس پکیج را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال نصاب پکیج در تهران باشید میتوانید سفارش نصب پکیج ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
برای نصب پکیج مهارت لوله کشی و داشتن مجوز نیاز است. اگر خودتان می خواهی این کار را انجام دهید ابتدا باید فلکه آب را ببندید و اتصالات لوله ها را وصل کنید.
برای این کار گزینه هایی وجود دارد:
پکیج داخلی گازی باید به بیرون تهویه داشته باشد. همچنین لوله گاز و اتصال ۱۲۰ ولت نیاز است. می تواند به خروجی یا پنل وصل باشد.
پکیج داخلی برقی نباید به بیرون تهویه داشته باشد و به نیروی برق ۲۴۰ ولت نیاز دارد. ممکن است به خروجی ۲۴۰ ولت یا پنل وصل باشد.
آماده کردن پکیج
پیش از قطع کردن جریان آب باید آماده شوید تا یکی دو هفته بدون آب نمانید و منتظر لوله کشی جدید نباشید. در صورت اتصال یونیت گازی جدید، ببینید کنتور گاز کار می کند؛ اصلا شاید ظرفیت اتصال به تمام لوازم گازی خانه را نداشته باشد. شرکت گاز می تواند این موضوع را بررسی کرده و کنتور را درست کند. همچنین اطمینان حاصل کند که فشار گاز بدون ایراد است.
پکیج معمولا یک لوله گاز دارد که به کنتور وصل است. در صورت نیاز به اتصال لوله جدید، بهتر است لوله کش بیاورید. شاید یک فلکه گاز دیگر وصل کنید و بعد پکیج را وصل کنید.
پکیج داخلی به دریچه هم نیاز دارد. چون پکیج هوا تولید می کند، می توانید از لوله استیل با عایق سیلیکونی استفاده کنید. درصورت نصب پکیج می توانید از لوله پلاستیکی هم استفاده کنید.
اگر در آب و هوای سرد زندگی می کنید می توانید از عایق استفاده کنید تا هوای سرد به داخل نیاید. براساس مدل دستگاه، می توانید لوله هم وصل کنید که آب را با لوله پلاستیکی از طریق میعان جمع می کند. این لوله به زمین یا سینک وصل است. برای تمام لوله کشی ها با لوله کش مشورت کنید.
یونیت گازی به نیروی برق ۱۲۰ ولت هم نیاز دارد. آن را به خروجی یا جعبه مدارشکن وصل کنید. در این صورت از برق کار کمک بگیرید. مگر اینکه خودتان متخصص داشته باشید. باید در نزدیکی دستگاه پنل نصب کنید. این پنل ها مدارشکن داشته که در صورت نیاز می توانید از همانجا جریان برق را قطع کنید.
پنل را برق کاری کرده و به یونیت وصل کنید. حین کار برق متصل به مدارشکن دستگاه باید خاموش باشد.
برداشتن پکیج قبلی
در بیشتر موارد پکیج قبلی جایگزین دستگاه جدید می شود. برای برداشتن آن فلکه روی لوله آب خروجی و ورودی را قطع کنید. از انبر یا آچار استفاده کرده و با آن فلکه را ببندید.
فلکه لوله کف را باز کرده و مخزن را خالی کنید.
در یونیت گازی فلکه گاز را بسته و قطع کنید.
لوله دریچه را هم بسته و بردارید.
اگر دستگاه برقی است، می توانید از برق کار بخواهید تا برق ۲۴۰ ولت را قطع کند تا خطر برق گرفتگی نباشد. اگر خودتان می خواهید این کار را انجام دهید، مدار را بسته و ببینید برق قطع است یا نه. سیم های یونیت را قطع کرده و بگرمکن را بردارید.
نصب پکیج جدید
پکیج جدید می توانید روی دیوار یا توی کابینت نصب شود. اگر می خواهید آن را روی دیوار نصب کنید، باید جایی را پیدا کرده و حفره ایجاد کنید. برای نصب آن دستورالعمل سازنده را دنبال کنید.
لوله های آب را به دستگاه وصل کنید. آب منبع به شیر ورودی و لوله خانه به خروجی وصل شود. فلکه های باز و بسته شدن هر دو لوله را نزدیک دستگاه وصل کنید. همچنین می توانید فلکه فشار نصب کنید. تنظیمات نهایی اتصالات را هم انجام دهید.
فلکه آب را باز کنید اما فلکه گاز یا برق را خیر. شیر آب خانه را باز کنید تا چند دقیقه جریان داشته باشد. فلکه آب را ببندید. فیلتر نزدیکی لوله را برداشته و ذرات را تمیز کنید. دوباره فیلتر را گذاشته، فلکه آب را باز کرده و برق یا گاز را وصل کنید. در پایان پکیج را امتحان کنید تا ببینید درست کار می کند یا نه.