۲۳ کشور که می‌توانید پاسپورت دوم خود را با پول بخرید

ابرثروتمندها نه تنها پول‌شان را بر جت‌ها، قایق‌ها و هتل‌های خصوصی هزینه می‌کنند، بلکه به دنبال پاسپورت دوم نیز هستند.

نظرسنجی شهروندی دوم که در سال ۲۰۱۷ انجام شد به این نتیجه دست یافت که ۸۹٪ از مردم دوست دارند پاسپورت دوم داشته باشند، و بیش از ۳۴٪ از آن‌ها گفتند به دنبال شهروندی دوم‌شان هستند.

برخی کشورها، برنامه‌های شهروندی با سرمایه‌گذاری (CIP) دارند که در این برنامه‌ها پول، که معمولا در بخش املاک سرمایه‌گذاری می‌شود، می‌تواند یک پاسپورت دوم بخرد.

برخی برنامه‌ها نیز “اقامت دائم” می‌دهند که غالبا در ازای سرمایه‌گذاری مشابه است.

۲۳. تایلند – اقامت دائم از ۱۵،۲۵۳ دلار

تایلند

– ویزای اقامت ۵ سال با یک بار پرداخت هزینه ۱۵،۲۵۳ دلار

– ویزای اقامت ۵ سال برای دو نفر (خانواده) با یک بار پرداخت هزینه ۲۴،۴۰۵ دلار، به اضافه هزینه مازاد ۹،۱۵۲ دلار به ازای هر وابسته

– ویزای اقامت ۲۰ سال با یک بار پرداخت هزینه ۶۵،۲۸۳ دلار.

۲۲. لتونی – اقامت از ۷۴،۹۷۳ دلار

لتونی

موارد مورد نیاز:

– حداقل ۳۳۳،۰۶۴ دلار در یک مؤسسه‌ی اعتباری به مدت پنج سال، یا؛

– سرمایه‌گذاری در سرمایه‌های حق مالکانه، افراد خارجی باید حداقل ۴۱،۹۲۴ دلار سرمایه‌گذاری کنند و باید حداقل ۳۳،۳۰۶ دلار در سال بعد پرداخت کنند.

۱۹ (مشترک). سنت لوسیا – شهروندی از ۱۰۰،۰۰۰ دلار

سه راه دریافت شهروندی:

– اعطای حداقل ۱۰۰،۰۰۰ دلار (بسته به تعداد وابسته‌ها) به صندوق توسعه ملی سنت لوسیا، یا؛

– سرمایه‌گذاری حداقل ۳۰۰،۰۰۰ دلار در بخش تایید شده املاک و مستغلات، یا؛

سرمایه‌گذاری ۳.۵ میلیون دلاری در یک پروژه‌ی شرکتی تأیید شده.-

۱۹ (مشترک). دومینیکا – شهروندی از ۱۰۰،۰۰۰ دلار

دومینیکن

دو گزینه وجود دارد:

– اعطای ۱۰۰،۰۰۰ دلار به صندوق توسعه ملی برای یک نفر یا ۲۰۰،۰۰۰ دلار برای یک خانواده چهار نفری، یا؛

– سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلاری در املاک و مستغلات.

۱۹ (مشترک). آنتیکگوا باربادا – شهروندی از ۱۰۰،۰۰۰ دلار

سه روش برای اخذ شهروندی وجود دارد:

– سرمایه‌گذاری حداقل ۴۰۰،۰۰۰ دلاری در بخش املاک و مستغلات، یا؛

– اعطای ۱۰۰،۰۰۰ دلار به صندوق توسعه ملی، یا؛

– سرمایه‌گذاری ۴۰۰،۰۰۰ دلاری در یک شرکت مشاع تازه ایجاد شده.

۱۷ (مشترک). سنت کیتس و نویس – شهروندی از ۱۵۰،۰۰۰ دلار

سنت کیتس و نویس

گزینه‌های موجود:

– اعطای ۲۵۰،۰۰۰ دلار به SIDF بدون بازگشت برای یک نفر، یک بنیاد غیرانتفاعی که به تأمین مالی برای توسعه‌ی صنایع جایگزین می‌پردازد تا از اقتصاد کشور دفاع کند.

– اعطای ۳۰۰،۰۰۰ دلار به SIDF بدون بازگشت برای یک نفر به همراه نهایتا ۳ همراه، و پرداخت ۲۵،۰۰۰ دلار مازاد به ازای هر وابسته‌ی مازاد.

– مشارکت غیرقابل استرداد ۱۵۰،۰۰۰ دلاری به SGF، یک صندوق که از رشد اقتصادی در تمام بخش‌های اقتصاد حمایت می‌کند، و ۲۵،۰۰۰ دلار مازاد برای همسر یا ۱۰،۰۰۰ دلار مازاد برای هر متقاضی مازاد، یا؛

– خرید املاک به ارزش حداقل ۲۰۰،۰۰۰ دلار که به مدت ۷ سال قابل فروش نیست، یا؛

– خرید املاک به ارزش حداقل ۴۰۰،۰۰۰ دلار که به مدت ۵ سال قابل فروش نیست.

۱۷ (مشترک). گرنادا – شهروندی از ۱۵۰،۰۰۰ دلار

دو طرح شهروندی وجود دارد:

– اعطای ۱۵۰،۰۰۰ دلار به صندوق توسعه‌ی ملی

– سرمایه‌گذاری حداقل ۳۵۰،۰۰۰ دلاری در املاک و مستغلات، به اضافه‌ی برخی هزینه‌های اضافی.

۱۶. فانواتو – شهروندی از ۱۵۵،۰۰۰ دلار

فانواتو

الزامات:

-مشارکت حداقلی ۱۳۰،۰۰۰ دلاری، به علاوه‌ی ۲۵،۰۰۰ دلار هزینه‌های پردازش، و؛

– ارزش خالص حداقلی ۲۵۰،۰۰۰ دلاری.

۱۵. مولداوی – شهروندی از ۱۶۹،۲۹۲ دلار

– مشارکت حداقلی غیرقابل استرداد در صندوق سرمایه‌گذاری عمومی به مبلغ ۱۰۰،۰۰۰ یورو به ازای یک نفر، به‌علاوه‌ي ۳۵،۰۰۰ یورو حق‌الزحمه‌ی ارائه کننده‌ی خدمات و مأمور انجام امور، ۵،۰۰۰ یورو هزینه‌ی دولتی، و ۳۰۰ یورو هزینه پاسپورت الکترونیکی.

۱۴. کامبوج – شهروندی از ۲۴۵،۲۳۰ دلار

سه گزینه:

– سرمایه‌گذاری ۲۹۴،۲۷۶ دلار در این کشور. سرمایه‌گذاری باید توسط شورای توسعه کامبوج یا دولت سلطنتی تایید شود.

– اعطای ۲۴۵،۲۳۰ دلار برای احیا و بازسازی اقتصاد کامبوج.

۱۳. یونان – اقامت از ۲۹۰،۱۴۳ دلار

یونان

برای اخذ اقامت یونان لازم است حداقل ۲۵۰،۰۰۰ یورو سرمایه‌گذاری کنید.

۱۱ (مشترک). پرتغال – ‘ویزای طلایی’ از ۴۰۶،۲۰۰ دلار

انتقال سرمایه:

– انتقال حداقل ۱ میلیون یورو به حساب بانکی در پرتقال، یا گزینه سرمایه‌گذاری مورد تأیید، یا؛

– سرمایه‌گذاری ۳۵۰،۰۰۰ یورویی در فعالیت‌های تحقیقاتی که بخشی از سیستم علوم و فناوری ملی است، یا؛

-سرمایه‌گذاری ۳۵۰،۰۰۰ یورویی در محصولات هنری یا میراث فرهنگی ملی، یا؛

سرمایه‌گذاری ۳۵۰،۰۰۰ یورویی یا صندوق‌های سرمایه مشترک برای سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فعال تحت قانون پرتغال، با سررسید حداقل ۵ سال.

انتقال املاک:

– خرید املاک و مستغلات حداقل ۵۰۰،۰۰۰ یورو، یا؛

– خرید املاک و مستغلات حداقل ۳۵۰،۰۰۰ یورو برای مرمت ساختمان‌های بیش از ۳۰ سال، یا در بازسازی شهری.

کسب و کار:

– ایجاد حداقل ۱۰ شغل جدید، یا؛

– ۳۵۰،۰۰۰ یورو برای به کارگیری یا افزایش سرمایه مشترک یک شرکت پرتغالی، ایجاد یا حفظ حداقل ۵ شغل دائمی، برای یک دوره ۳ ساله.

۱۱ (مشترک). مونته‌نگرو – شهروندی از ۴۰۶،۲۰۰ دلار

مونته‌نگرو

– سرمایه‌گذاری ۲۵۰،۰۰۰ یورویی در پروژه‌های توسعه‌ی مورد تایید دوبت در بخش شمالی مونته نگرو (مناطق توسعه نیافته)؛ یا

– سرمایه‌گذاری ۴۵۰،۰۰۰ یورویی در یک پروژه‌ی توسعه مورد تایید دولت در بخش جنوبی مونته نگرو (منطقه توسعه یافته).

۱۰. ایالات متحده – اقامت از ۵۰۰،۰۰۰ دلار

گزینه‌های سرمایه‌گذاری:

– سرمایه‌گذاری ۵۰۰،۰۰۰ دلاری در مناطق روستایی، یا مناطق با نرخ بالای بیکاری و ایجاد ۱۹ شغل تمام وقت جدید، یا؛

– سرمایه‌گذاری مستقیم ۱ میلیون دلاری در مؤسسه تجاری آمریکا.

– ممکن است این مبالغ تا زمانی که وضعیت اقامت دائم داده شود (معمولا ۴ سال) در صندوق‌ها سرمایه‌گذاری شده باقی بمانند.

برنامه مرکز منطقه‌ای:

– سرمایه‌گذاری ۵۰۰،۰۰۰ دلاری در پروژه مرکز منطقه‌ای که شریک محدود مؤسسه می‌شود

– متقاضی سپس آزاد است هر جایی از ایالات متحده زندگی و کار کند

– بااین‌همه، باید ارزش خالص حداقل ۱ میلیون دلاری داشته باشند.

۹. اسپانیا – ‘ویزای طلایی’ از ۵۸۰،۳۸۶ دلار

– حداقل سرمایه‌گذاری ۵۰۰،۰۰۰ یورویی در املاک و مستغلات

– سرمایه‌گذاری حداقلی ۱ میلیون یورویی در سهام شرکت‌های اسپانیا

– سپرده‌گذاری حداقل ۱ میلیون یورو در یک بانک اسپانیایی

– سرمایه‌گذاری حداقلی ۲ میلیون یورویی در قراردادهای دولتی

– پس از ۵ سال، متقاضی می‌تواند درخواست اقامت دائم بدهد

– پس از ۱۰ سال، می‌تواند درخواست شهروندی بدهد.

۸. بلغارستان – شهروندی از ۵۹۳،۳۸۴ دلار

گزینه سرمایه‌گذاری:

– سرمایه‌گذاری ۱ میلیون لوا (واحد پول بلغارستان) در قراردادهای کاملا تضمین شده‌ی دولت به مدت ۵ سال

– مبلغ سرمایه‌گذاری  پس از این مدت بدون هیچ سودی به سرمایه‌گذار بازگردانده خواهد شد.

۷. کانادا – شهروندی از ۸۰۰،۰۰۰ دلار

– تجربه‌ی مناسب کسب و کاری – شخص باید قبلا یک کسب و کار واجد شرایط را به مدت حداقل دو تا پنج سال قبل از ارسال درخواست، مدیریت یا هدایت کند.

– باید شما (و همسرتان) ارزش خالص شخصی فراتر از ۱.۶ میلیون دلار داشته باشید، و

– تمام اعضای خانواده باید ارزیابی‌های پزشکی و امنیتی کانادا را طی و تکمیل کنند.

– سرمایه‌گذاری حداقل ۸۰۰،۰۰۰ دلاری برای یک دوره پنج ساله تحت یکی از برنامه‌های موجود.-

۵ (مشترک). ترکیه – شهروندی از ۱ میلیون دلار

سه گزینه‌ی ابتدایی:

– خرید یک ملک به ارزش ۱ میلیون دلار، یا؛

– سپرده گذاری ۳ میلیون دلاری در یک بانک ترکیه‌ای، یا؛

– سرمایه‌گذاری ۳ میلیون دلاری در قراردادهای دولتی.

دو راه دیگر:

– سرمایه‌گذاری ۲ میلیون دلاری در یک سرمایه‌ی ثابت، یا؛

– ایجاد ۱۰۰ شغل در ترکیه.

۵ (مشترک). مالت – شهروندی از ۱ میلیون دلار

مشارکت غیرقابل استرداد حداقل ۶۵۰،۰۰۰ یورویی در صندوق توسعه ملی و اجتماعی

– خرید ۱۵۰،۰۰۰ یورویی سهام / اوراق قرضه دولتی

– تراکنش ملکی، شامل خرید (حداقل ۳۵۰،۰۰۰ یورو) یا اجاره (حداقل ۱۶،۰۰۰ یورو در سال)، به مدت ۵ سال.

۴. استرالیا – اقامت از ۱.۰۸ میلیون دلار

– ارزش خالص فردی حداقل ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا، که باید برای دو سال قبل از اعلام تقاضا باشد

– سرمایه‌گذاری ۱.۵ میلیون دلار استرالیا در پروژه‌ها و مؤسسات استرالیا، که به نفع اقتصاد استرالیا است.

۳. قبرس – شهروندی از ۱.۷۴ میلیون دلار

قبرس

– سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات حداقل ۲ میلیون یورویی، یا؛

– سرمایه‌گذاری حداقل ۲ میلیون یورویی در کسب و کارها و شرکت‌های واقع و شاغل در قبرس، یا؛

– سرمایه‌گذاری حداقل ۲ میلیون یورویی در واحدهای خرید صندوق‌های سرمایه‌گذاری جایگزین.

۲. نیوزیلند – اقامت از ۱.۹۸ میلیون دلار

سرمایه‌گذار الف:

– سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلار نیوزیلند در مدت ۳ سال.

– بدون محدودیت سن حداکثری، الزام زبان، و تجربه کسب و کار.

سرمایه‌گذار ب:

– سرمایه‌گذاری ۳ میلیون دلار نیوزیلند در مدت ۴ سال.

– باید بالای ۶۵ سال باشند، انگلیسی صحبت کنند، حداقل سه سال تجربه‌ی کار تجاری داشته باشند و حداقل ۲.۵ میلیون دلار نیوزیلند سرمایه یا دارایی داشته باشند.

۱. بریتانیا – ویزا از ۲.۵۷ میلیون دلار

– سرمایه‌گذاری ۲ میلیون پوندی در اقتصاد بریتانیا

– متقاضیان باید حداقل ۱۸ سال داشته باشند و از خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئد باشند.

– با اخذ ویزا مجاز به اقامت برای ۳ سال و ۴ ماه هستید که تا ۲ سال بیشتر نیز قابل بسط است.

– متقاضیان می‌توانند برای خروج بلند مدت (زمان نامحدود) درخواست کنند تا پس از ۵ سال در بریتانیا بمانند.

– متقاضیان می‌توانند پس از گذشت ۶ سال در این کشور درخواست شهروندی بدهند.

منبع: businessinsider

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *