دسته‌ها: نیمروز

نحوه برخورد با پسر نوجوان: به پسرمان نگوییم تو دیگر مرد شدی

اگر می خواهید اطلاعاتی در زمینه نحوه برخورد با پسر نوجوان و شیوه تربیت پسر نوجوان و راه های رفتار با پسر نوچوان تان را بدانید ادامه مطلب را بخوانید.

غالب والدین به پسرهای‌شان می‌گویند تو دیگر مرد شده‌ای! جمله‌ای که آسیب زیادی به آنها وارد می‌کند و در نحوه برخورد با پسر نوجوان اشتباه است حتی اگر با بهترین نیات ممکن بر زبان آورده شود. با این جمله در واقع ویژگی‌های منحصر به فرد فرزندتان را نادیده می‌گیرید، آن هم با این هدف که او را به زور هم که شده در قالب‌های سنتی جای بدهید!

پسرها و احساسات

بیشتر پسرها یاد می‌گیرند که احساسات‌شان را در قلب‌شان نگه دارند و آنها را سرکوب کنند. و وقتی که بالغ می‌شوند، ابراز احساسات درونی برای‌شان دشوار خواهد بود و این سرکوب احساسات پیامدهایی منفی نیز با خود به همراه خواهد داشت.

 دکتر مایکل ریچارد نویسنده‌ کتاب «چطور پسرمان را تربیت کنیم» ۵ شیو‌ه مهم را برای تربیت فرزند پسرمان ارائه می‌دهد. اگر شما هم پسر کوچکی در خانواده دارید با ما در این نوشتار همراه باشید!

تربیت و نحوه برخورد با پسر نوجوان

این راهکارها همگی توسط شواهد پشتیبانی می‌شوند و می‌توانند والدین را کمک کنند تا دیدگاهی گسترده‌تر نسبت به امر خطیر تربیت پسرشان به دست بیاورند و پاسخ برخی از سوالات‌شان را نیز بگیرند.

درس شماره ۱ نحوه برخورد با پسر نوجوان: از پسرتان هواداری کنید

هواداری از پسرها پیش از هر چیزی شامل درک تهدیدی است که از سوی جامعه دریافت می‌کنند. برای بیشتر پسرها، فشار جامعه از همان کوچکی شروع می‌شود، درست زمانی که اشک می‌ریزد و به او می‌گویند: مرد که گریه نمی‌کنه! و بعدها که اگر به عروسک دست بزند، طوری با او رفتار می‌شود که شرمگین عروسک را کنار می‌گذارد.

در چنین موقعیت‌هایی باید به کمک او بروید. ما به عنوان والدین باید قضاوت‌های استراتژیک داشته باشیم و هدف بزرگ‌تر را از یاد نبریم: قدرتمند کردن پسران‌مان برای این‌که در مقابل فشارهای جامعه ایستادگی کنند، و اینکه بدانند هر جا لازم است یکی از ویژگی‌های شخصیتی‌شان تقویت شود، کمک بگیرند. شما به عنوان والدین باید فرزندتان را در چالش‌ها کمک کنید.  

درس شماره ۲: با او رابطه‌ای نزدیک داشته باشید

چطور می‌توانیم رابطه‌ای نزدیک با فرزندان‌مان ایجاد کنیم؟ یک راهکار این است که مهارت‌های واقعی او را در لحظه انجام کار تحسین کنید تا بداند چه آدم خاصی است. پیدا کردن یک علاقه مشترک بین شما و او، پیشنهاد کمک هر زمانی که واقعا نیاز دارد و صبور و در دسترس بودن دیگر ‌راهکارهای سودمند برای ایجاد رابطه‌ای عمیق بین شما و فرزندتان است.

درس شماره ۳: ابراز احساسات را در او تشویق کنید

آگاهی از احساس و قدرت بیان آن با داشتن رابطه توسعه می‌یابد. پسرها تنها زمانی احساسات‌شان را بیان می‌کنند که می‌دانند در برابر شرم و قضاوت سایرین، مورد حمایت شما قرار می‌گیرند. وقتی تهدید و مانعی نباشد، پسرها عقب نمی‌کشند: آنها عاشق این هستند که مکنونات قلبی‌شان را به زبان بیاورند. و در این میان نقش والدین برای نحوه برخورد با پسر نوجوان این است که گوش دادن در سکوت را بیاموزند و خود را متمرکز و علاقمند به صحبت‌های فرزندشان نشان دهند. یادتان باشد نباید او را ملزم به توضیح چیزی کنید، بلکه او خودش باید به این نتیجه برسد که توجه شما به او خوشایند و جذاب است.

بخوانید: همه چیز در مورد تاثیر مادران شاغل بر کودکان + راه حل

درس شماره ۴: اعمال اقتدار

زمانی که والدین محدودیتی را تعیین می‌کنند، در واقع نشان می‌دهند که پسرشان فردی قابل و اخلاقمند است که می‌تواند ورای همه مشکلات و فشارهایی که در مسیر رفتار درست بر دوش دارد، رشد کند. پسرها بدون دریافت هشدار، تصور می‌کنند که والدین در مقابل رفتارهای خشونت‌آمیز آنها ایستادگی می‌کنند. اما دوست دارند والدین خودشان این کار را به شیوه‌ای انجام بدهند که ارتباط بین‌شان ضعیف نشود. بنابراین اعمال اقتدار والدین باید به صورت استراتژیک باشد نه واکنشی.

قانون شماره ۵: اتکا به نفس را در آنها تشویق کنید

هنوز هم در بسیاری از فرهنگ‌ها عدم وابستگی یک امتیاز محسوب می‌شود اما در یک توسعه سالم، عدم وابستگی به اندازه اتکا به نفس که از طریق ابتکار عمل، برآورد و اعتماد به نفس حاصل می‌شود، اهمیت ندارد. برای تقویت این ویژگی، والدین باید پسرهایشان را در چالش‌ها و دشواری‌ها همراهی کنند و هر جا اشتباهی کردند، آنها را به باد انتقاد و نکوهش نگیرند.

منبع: parents

مطالب مرتبط