دسته‌ها: نیمروز

درمان خانگی بوی بد دهان :‌ علت بوی بد دهان و درمان آن چیست؟

بوی بد دهان از مشکلات رایجی است. برای درمان خانگی بوی بد دهان و علت بوی بد دهان و درمان بوی بد دهان با رازیانه و درمان بوی بد دهان با طب سنتی بخوانید.

این بود می‌تواند اثرات بسیار بدی روی اعتماد به نفس و زندگی اجتماعی افراد داشته باشد. انتشار بوی بد از دهان معمولا با نام “هالیتوسیس” شناخته می‌شود. این وضعیت دلایل متعددی دارد از جمله انتخاب‌های مرتبط با سبک زندگی مانند سیگار کشیدن و مصرف الکل. با این حال، رایج‌ترین دلایل آن به بهداشت دهان و دندان مرتبط هستند از جمله پوسیدگی دندان، پوشش زبان به خاطر التهاب یا بیماری لثه. ترشح کم بزاق در دهان نیز می‌تواند سبب تشدید بوی بد دهان شود.

بخوانید: درمان تلخی دهان :‌ چگونه تلخی دهان را فوری درمان کنیم؟

با این وجود با مراقبت و کنترل عوامل اساسی این وضعیت می‌توانید هالیتوسیس یا بوی بد دهان را به خوبی درمان کنید. در این مقاله به ۸ درمان خانگی می‌پردازیم که تاثیر مثبت آن‌ها در رفع بوی بد دهان اثبات شده است.

۱. درمان خانگی بوی بد دهان :‌ تخم رازیانه

رازیانه دارای خواص ضدعفونی‌کننده است که به خلاص شدن از دست باکتری‌های ایجاد کننده بوی بد دهان کمک می‌کند. جویدن یک قاشق غذاخوری تخم رازیانه به تازه شدن نفس‌تان کمک می‌کند و تولید بزاق در دهان را تحریک می‌کند. بزاق نیز خاصیت ضدمیکروبی دارد که از بوی بد دهان جلوگیری می‌کند.

۲. دارچین

سینامیک آلدهید یک روغن معطر است که در دارچین یافت می‌شود. این روغن باکتری‌های دهان را از بین برده و بوی بد آن را پوشش می‌دهد. یک قاشق غذاخوری پودر دارچین را در آب بجوشانید، مقداری برگ بو و دانه هل را به آن اضافه کنید. پس از آبکش کردن دهان را با آن بشویید.

۳. درمان خانگی بوی بد دهان : آب لیمو

جویدن پوست لیمو و پرتقال دهان شما را تازه می‌کند و عطر خوبی به آن می‌دهد. اسید سیتریک تولید بزاق را تحریک می‌کند و بوی بد دهان را از بین می‌برد. همچنین می‌توانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آب لیمو به یک فنجان آب برای خودتان دها‌ن‌شویه بسازید.

۴. جعفری

جعفری به خاطر کلروفیل موجود در آن به خوبی بوی بد دهان را خنثی می‌کند. همچنین می‌توانید برای تازه شدن نفس‌تان یک شاخه جعفری را بجوید.در صورت تمایل می‌توانید شاخه جعفری را قبل از جویدن در سرکه بخیسانید.

۵. میخک

چند قطعه میخک را در دهان بگذارید و بجوید. خواص ضدباکتریایی میخک دهان را پاکیزه و تازه می‌کند. با تهیه چای میخک نیز یک دهان‌شویه خوب خواهید داشت. یک قاشق چایخوری پودر میخک را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه با یک فنجان آب بجوشانید. و دوبار در روز به عنوان دهان‌شویه استفاده کنید.

۶. درمان خانگی بوی بد دهان : سرکه سیب

سرکه سیب برای تعادل سطح پی‌اچ عالی است که به درمان بوی بد دهان بسیار کمک می‌کند. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام را به یک لیوان آب اضافه کنید و پیش از وعده‌های غذایی بنوشید. همچنین می‌توانید آن را غرغره کنید.

۷. جوش شیرین

با استفاده از پودر جوش شیرین یک دهان‌شویه بدون الکل بسازید. یک فنجان آب و یک قاشق چایخوری جوش شیرین را ترکیب کنید. با اضافه کردن روغن نعناع به خواص ضدمیکروبی آن بیفزایید. جوش شیرین سطح اسید دهان شما را تنظیم کرده و بوی بد دهان را از بین می‌برد.

۸. آب

نوشیدن مقدار زیادی آب باعث کم شدن بوی بد دهان می‌شود. غرغره کردن گاه و بیگاه آب سرد در دهان، بخصوص صبح‌ها، موثر است.

منبع: standardmedia