درمان خانگی پرکاری تیروئید : چگونه پرکاری تیروئید را درمان کنیم؟

درمان خانگی پرکاری تیروئید

پرکاری تیروئید زمانی رخ می‌دهد که غده تیروئید فعایلت بیش از حد داشته باشد. در مورد درمان خانگی پرکاری تیروئید و راه های رفع پرکاری تیروئید بخوانید.

همانطور که غده تیروئید برای سیستم غدد درون ریز مهم است، هورمون‌هایی که تولید می‌کند هم برای حفظ انرژی بدن و همچنین اطمینان از رشد نرمال و سوخت و ساز بدن حیاتی هستند. در این نوشتار در مورد برخی از راه‌های طبیعی برای جلوگیری از هیپرتیروئیدی یا پرکاری تیروئید صحبت خواهیم کرد.

درمان‌های خانگی پرکاری تیروئید

۱. جوی دوسر

جوی دوسر در زمان ابتلا به پرکاری تیروئید بسیار ارزشمند است چرا که با ضعف و خستگی ناشی از ترشح بیش از حد هورمون‌ها مبارزه می‌‌کند. این ماده خوراکی از قدیم‌الایام برای درمان علائم پرکاری تیروئید مورد استفاده بوده‌است.

۲. پرهیز از برخی محرک‌های غذایی

برخی از غذاها که اتفاقا بخشی از رژیم غذایی‌ همیشگی‌تان هستند می‌توانند محرک علائم پرکاری تیروئید باشند. نوشیدنی‌های حاوی کافئین، الکل و برخی از سبزیجات مانند گل کلم، کلم برگ، سویا، ذرت و محصولات بر پایه گلوتن از این دست هستند. با حذف یا کاهش این مواد غذایی می‌توانید به بهبود علائم ناشی از این بیماری کمک کنید.

بخوانید: درمان قطعی کم کاری تیروئید :‌ انواع درمان های خانگی و طبیعی تیروئید

۳. بادرنجبویه

عصاره گیاه دارویی بادرنجبویه اثر محدودکننده روی هورمون محرکه تیروئید که مانع فعال شدن غده تیروئید می‌شود، دارد. از سوی دیگر این گیاه دارویی، ترشح هورمون را از غده تیروئید کاهش می‌دهد.

۴. گیاه دارویی دم شیر

گیاه دارویی دم شیر به عنوان یک درمان ارزشمند برای پرکاری تیروئید در نظر گرفته می‌شود زیرا فعالیت‌های ضد تیروئید دارد.

درمان خانگی پرکاری تیروئید

۵. زالزالک

زالزالک یک داروی گیاهی بسیار موثر است که برای قابلیتی که روی کاهش علائم قلبی عروقی که در زمان ابتلا به پرکاری تیروئید تجربه می‌شود، معروف است. مطالعات امروزی اثرات مثبت این گیاه دارویی را روی جریان خون، استفاده از انرژی و رفع التهاب اثبات کرده‌اند.

۶. کلسیم و ویتامین D

پرکاری تیروئید ممکن است اثرات تعیین‌کننده روی سلامت استخوان‌ها داشته باشد و ممکن است منجر به ضعیف شدن استخوان‌ها شود. بنابراین در صورت ابتلا به این بیماری، برای جلوگیری از بروز پوکی استخوان، مصرف کلسیم و ویتامین D اهمیت حیاتی دارد.

۷. درمان خانگی پرکاری تیروئید : منیزیوم و روی

منیزیوم نقش کلیدی در حفظ تیروئید دارد به خصوص با توجه به متابولیسم ید که برای بدن ضروری است. یک مطالعه که روی بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید صورت گرفت یک کاهش قابل‌ملاحظه را در سطح منیزیوم و کلسیم نشان داد. مصرف غذاهای غنی از منیزیوم به جبران این کمبود در بدن کمک می‌کند.

۸. کاهش مصرف شکر و غذاهای فراوری‌شده

حذف غذاهای تصفیه‌شده و شکر از برنامه غذایی کسانی که از پرکاری تیروئید رنج می‌برند، بسیار مفید است. مصرف این مواد خوراکی به میزان بیش از حد، منجر به بروز اختلال در انسولین و هورمون کورتیزول می‌شود و به این ترتیب فشار روی غدد آدرنال و پانکراس نیز افزایش خواهد یافت. عملکرد نامناسب غدد آدرنال سبب ضعیف شدن سیستم ایمنی و متعاقبا اختلالات خودایمنی می‌شود.

۹. درمان خانگی پرکاری تیروئید : خواب کافی

نداشتن خواب کافی می‌تواند روی فعالیت‌های غدد آدرنال تاثیر گذاشته و در نتیجه روی پرکاری تیروئید نیز تاثیر داشته باشد. افراد مبتلا به این اختلال باید خواب کافی داشته باشند تا ذهن و بدن‌شان آرام و ریلکس بماند.

منبع: organicfacts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *